Retouren

9. ONTBINDING EN RETOURNERING

9.1

a. De koper heeft gedurende 14 werkdagen na ontvangst van het artikel het recht de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. Deze periode moet u echter niet verwarren met een ‘op proef-periode’. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u samengestelde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten. Alle annuleringen dienen per email of telefonisch aan Welkoop Tholen te worden doorgegeven. U dient in uw annulering in ieder geval uw volledige naam, telefoon-, ordernummer en bank- of girorekening te vermelden. Wij adviseren u om het Formulier voor herroeping te gebruiken. Ingeval van ontbinding dient het artikel onmiddellijk (binnen 14 dagen) en verantwoord (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) aan Welkoop Tholen te worden geretourneerd.

b. De directe kosten voor het retourneren van de bestelling dienen te worden voldaan door de koper. Eventuele schade/waardevermindering welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Welkoop Tholen zijn voor verantwoording en rekening van de klant.

c. Nadat de koper een beroep heeft gedaan op de ontbinding en de bestelling retour is ontvangen en deze voldoet aan de genoemde voorwaarden van lid. 8.2 van onze leveringsvoorwaarden, zal Welkoop Tholen binnen 14 dagen het aan de koper verschuldigde bedrag restitueren. Restitutie geschiedt op de door de koper opgegeven bank- of girorekening.


9.2

De aanspraak op terugbetaling is aan de volgende voorwaarden gebonden:

a. De artikelen zijn geheel compleet en in de originele staat;

b. De artikelen moeten in de originele gesloten en ongeopende verpakking zitten;

c. De artikelen zijn ongebruikt en onbeschadigd;

d. De artikelen zijn schoon, zoals de klant deze heeft ontvangen;

e. De koper kan de aankoopfactuur overleggen;

f. Het recht van retour geldt niet voor producten die op maat vervaardigd zijn of voor speciale eenmalige aanbiedingen.

© 2013 - 2022 welkooptholen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel